Kelpiestuds

Alla inlägg den 9 juli 2012

Av Åsa - 9 juli 2012 10:20

Nu börjar träningsminskningen märkas på kelpen också...han är mycket mer på och alert när vi tränar (yes - mål uppnått!), och har också börjat kanalisera sin energi på annat:


 

Han har återupptagit sin valphobby att sitta på någon. I sin jakt efter uppmärksamhet går han mellan mig, husse, och Mårran, och placerar sin inte längre oansenliga ändalykt på tilltänkt offer. Komplett med min som säger "Vadå?"...


 

I sin quest för spänning har han börjat intressera sig för motorsport. Han har konstaterat att bilarna inte går att starta utan nyckel, men kanske en fyrhjuling? Full fart framåt tack!


Och sedan har vi fuskat lite...rallylydnad räknas inte som "riktig" träning. Dessutom råkade jag visst anmäla till tre tävlingar. Vi var ju tvugna att se var vi står, eller hur?!


Vi behöver träna vänstersvängar...och vänstersvängar...och ställande, men framför allt vänstersvängar! Och vi har ett tiopoängsminus någonstans. Minitävling: kan du hitta missen? ;)

Är du nyfiken på hur skyltarna ser ut hittar du dem på www.brukshundklubben.se under tävlingar - rallylydnad - moment - nybörjarklass. Vi gör dem i nummerordning.

Ovido - Quiz & Flashcards